Geef extra stevigheid aan de omheining met een betonschutting

Een betonschutting zorgt direct voor een degelijke omheining van de tuin. Daarnaast past de betonnen onderkant prachtig bij grijze tegels. Het is niet voor niets dat we de betonschutting steeds vaker tegenkomen in moderne tuinen. De betonschutting is tevens een goedkope oplossing voor een omheining. Doordat er minder hout nodig is valt de schutting al snel in een betaalbare prijsklasse. De levensduur ligt ook nog eens hoger vergeleken met de andere goedkope schuttingdelen. Dit komt doordat de onderkant beschermd wordt tegen weer, wind en water door het betonstuk. Bescherm je schutting en investeer in een prachtige tuinafscheiding in je eigen achtertuin. Het is allemaal mogelijk met een goedkope schutting. Scherm je tuin professioneel af en zorg voor een prachtig totaalplaatje.

BETONSCHUTTING

De schutting is nu toch echt aan vervanging toe. De Het enige nadeel is dat je budget niet echt meewerkt. Gelukkig kan je een goedkope schutting op het internet vinden. Binnen elk budget is er wel een schutting te vinden. Het is wel zo dat de levensduur afhangt van het houtsoort en de behandeling. Als je de schutting regelmatig in de lak zet zal je er nog jaren plezier van hebben. Zelfs als je te maken hebt met een goedkope schutting. Als je de schutting niet onderhoud gaat deze gemiddeld tussen de 8 en 10 jaar mee. Een dure schutting kost een stuk meer en gaat tussen de 20 en 25 jaar mee. Een goede verzorging kan de levensduur van het hout flink verlengen.